Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μανώλης Κεφαλογιαννης: Να μην καταργηθούν οι εφορίες στην Χερσόνησο και στο Αρκαλοχώρι

Με τον Αναπλ.Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη συναντήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του κόμματος ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης σε συνέχεια επιστολής που τους είχε αποστείλει για την λειτουργία των Ευφοριών στον Νομό Ηρακλείου.
Ο κ. Κεφαλογιάννης μεταξύ των άλλων έθεσε στους αρμόδιους Υπουργούς το θέματα της λειτουργίας των Ευφοριών στην Ανατολική Κρήτη και αφού τους ευχαρίστησε για την διαβεβαίωση που του έδωσαν για την συνέχιση της λειτουργίας των Οικονομικών Υπηρεσιών στις Μοιρές, την Σητεία και στην Ιεράπετρα τους ζήτησε να μεριμνήσουν ώστε να μην καταργηθούν οι εφορίες στην Χερσόνησο και στο Αρκαλοχώρι δεδομένου ότι οι περιοχές αυτές απέχουν αρκετά χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και οι Δ.Ο.Υ είναι αναγκαίες και απαραίτητες, αφού εξυπηρετούν χιλιάδες φορολογούμενους όχι μόνο από το Δήμους αυτούς αλλά κι από άλλους Δήμους του Νομού.

Μάλιστα όπως τόνισε ο κ.Κεφαλογιάννης ο Δήμος Χερσονήσου συγκεντρώνει το 11% του τουριστικού δυναμικού της χώρας -πλέον των 200.000 τουριστικών κλινών- και η αναστολή της λειτουργία της ΔΟΥ Λιμένος Χερσονήσου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει ενώ για την λειτουργία της Δ.Ο.Υ Αρκαλοχωρίου επεσήμανε ότι η κατάργησης της με δεδομένο ότι εξυπηρετεί χιλιάδες φορολογούμενους θα δυσχεράνει την εξυπηρέτηση των πολιτών, υποβάλλοντάς τους σε αφάνταστη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση, προκειμένου να αναζητήσουν τρόπο μετάβασης στις Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου. Ο κ. Κεφαλογιαννης δεν παρέλειψε να αναφέρει τέλος ότι το 2011 η Δ.Ο.Υ. Καστελλίου που λειτουργούσε στο συγκεκριμμένο Δήμο ενσωματώθηκε στη Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου παρά τις προσπάθειες και παρεμβάσεις για την παραμονή της για την εξυπηρέτηση των πολιτών της επαρχίας Πεδιάδος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...