Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Χερσόνησος: Σκοποβολή... με ζωντανό στόχο! - Στο "σκαμνί" ένας 37χρονος

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγείται στις 18 Σεπτεμβρίου ένας 37χρονος από τη Χερσόνησο, ο οποίος αντιμετώπισε δύο Βούλγαρους σαν ζωντανούς στόχους! 

Το απίστευτο περιστατικό... που έστειλε, μάλιστα, στο νοσοκομείο τον ένα από τους δύο με τραύμα στο χέρι, σημειώθηκε περίπου στις 06.15 το πρωί της 15ης Ιουλίου του 2009, στο λιμένα Χερσονήσου, την ώρα που οι δύο Βούλγαροι, εργαζόμενοι για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας καθαριότητας μετέφεραν ένα κάδο απορριμμάτων προς το απορριμματοφόρο.

Ο 37χρονος, μαζί με ένα δεύτερο άτομο - άγνωστο - πυροβόλησε ... για πλάκα εναντίον των δύο ανδρών. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο 37χρονος πυροβόλησε, βρισκόμενος σε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από πολύ κοντινή απόσταση, με άγνωστο πυροβόλο όπλο που κατείχε παράνομα, τέσσερις φορές τον κάδο. Μία από τις βολίδες όμως "πέτυχε" τον άτυχο Βούλγαρο στο χέρι.

Ο 37χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή και οπλοχρησία. Ο ίδιος πάντως, για την υπόθεση, αρνείται κάθε εμπλοκή και ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Σύμφωνα πάντως με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο ισχυρισμός του καταρρίπτεται από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων μεταξύ των οποίων και οι δύο Βούλγαροι.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...