Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Συνάντηση έκπληξη Ψαραντώνη-Ξαρχάκου στην κορυφή του Ψηλορείτη!

Τι γίνεται όταν ένας σπουδαίος και παγκοσμίου φήμης μουσικοσυνθέτης, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος συναντά έναν μοναδικό καλλιτέχνη όπως ο Ψαραντώνης;
Και ειδικά όταν αυτή η συνάντηση γίνεται στις παρυφές του Ψηλορείτη; Η απάντηση απλή...Θαύματα! Δεν είναι τυχαία και η επιλογή, την παραμονή της εορτής του Αγίου Φανουρίου προστάτη αγίου της οικογένειας...

Ένα απίστευτο γλέντι στήθηκε στα ορεινά του Ψηλορείτη με βασικούς "πρωταγωνιστές" τους δύο μοναδικούς καλλιτέχνες με καλό κρασί, ρακή και ξεχωριστούς μεζεδες όπως αρμόζει στην περίσταση στο τραπέζι που στήθηκε από τους Ξυλούρηδες προς τιμήν του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Οι δυο τους συζήτησαν για πολλή ώρα για τι άλλο; Για την αγαπημένη τους μουσική, ο Σταύρος Ξαρχάκος εντυπωσιασμένος από το τοπίο και τη φιλοξενία, ο δε Ψαραντώνης , αν και λιγότερο εξωστρεφής, ανταποκρινόταν με μεγάλη προθυμία στις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις του συνομιλητή του.

Εκεί, βεβαίως, βρισκονταν και τα άλλα δύο αδέλφια του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη, ο Ψαρογιώργης και ο Ψαρογιάννης ενώ ιδιαίτερως συγκινητική ηταν η στιγμή που η Ουρανία Ξυλούρη συνάντησε τον Σταύρο Ξαρχάκο και του δώρισε συγκινημένη μία βούργια και μία κρητική λύρα για να θυμάται το Νίκο Ξυλούρη και τα Ανώγεια...!


 cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...