Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας και συνδρομή του ΤΕΕ/ΤΑΚ στην υπόδειξη των αντιπλημμυρικών έργων της Βιάννου

Τα απαιτούμενα αντιπλημμυρικά έργα που θα θωρακίσουν την πολύπαθη και πυρόπληκτη Βιάννο, από τις βροχές του χειμώνα... θα υποδείξει ομάδα μηχανικών του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ/ΤΑΚ) σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, ύστερα από σχετική πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Η ομάδα του ΤΕΕ/ΤΑΚ μ’ επικεφαλής τον Πρόεδρο της, Πέτρο Ινιωτάκη, συναντήθηκε σήμερα με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να γίνει ο καλύτερος συντονισμός των ενεργειών, που ξεκινούν άμεσα.

Ήδη την Τετάρτη η ομάδα των μηχανικών και των στελεχών της Περιφέρειας θα μεταβεί από τις 7 το πρωί στις καμένες περιοχές της Βιάννου, προκειμένου να ξεκινήσει η καταγραφή των αναγκαίων έργων και οι διαδικασίες κατάρτισης μιας συνολικής για την περιοχή μελέτης.

Σήμερα επίσης στη Βιάννο βρέθηκε κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης, που ξεκίνησε την καταγραφή των ζημιών στις κατοικίες, που υπέστησαν ζημιές από την πυρκαγιά.

Σημειώνεται ότι στην ομάδα μηχανικών του ΤΕΕ/ΤΑΚ, που θα λειτουργήσει υπό τον πρόεδρο του, μετέχουν οι: Δημήτρης Αλεξάκης, Αλέξανδρος Κλάδος, Μανόλης Πολυδάκης, Κωνσταντίνος Χαμηλοθώρης, Κωνσταντίνος Χατζάκης και Χαράλαμπος Χατζηβασίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...