Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Χανιά: Κλέφτες & διαρρήκτες ... πάνε κι έρχονται!

Χάνουν ... το λογαριασμό οι αστυνομικοί που καλούνται καθημερινά σε σειρά κλοπών και ληστειών. Δύο υποθέσεις κλοπών εξιχνίασαν χθες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Χανιά, τρία άτομα συνελήφθησαν επειδή "άνοιξαν" αυτοκίνητο και ένα ακόμη άτομο συνελήφθη για κλοπή κινητού.

Πιο συγκεκριμένα, δύο Μαροκινοί, ηλικίας 25 και 17 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στα Χανιά, από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., για κλοπή. Οι δύο άνδρες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ κι αφού έσπασαν την είσοδο του μαγαζιού έκλεψαν διάφορα προϊόντα. Η πράξη έγινε αντιληπτή και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο.

Όπως προέκυψε οι δύο Μαροκινοί, χθες, ανήμερα της Παναγίας, μπήκαν σε καφετέρια παριστάνοντας τους πελάτες και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο από την υπάλληλο του μαγαζιού, ενώ λίγο νωρίτερα προσπάθησαν να μπουν σε σπίτι, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν, κατασχεθήκαν και αποδόθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Εν τω μεταξύ συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, δύο Αλγερινοί, 17 και 28 ετών και ένας 19χρονος Μαροκινός για κλοπή. Οι τρεις άνδρες παραβίασαν το αυτοκίνητο ενός 39χρονου, και έκλεψαν μια παιχνιδομηχανή PSP αξίας περίπου 250 ευρώ.

Τέλος από άνδρες του ΤΑΕ Αποκορώνου συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αλμυρίδα Αποκορώνου ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος έκλεψε από ένα 49χρονο Δανό, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 300 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...