Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πανελλαδικά θα «εκπέμπει» το κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης κατά των μολύνσεων

  Συγχαρητήρια επιστολή έλαβε η Περιφέρεια Κρήτης από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) για την πρωτοβουλία της να δημιουργήσει με την συμμετοχή παιδιών... κοινωνικό μήνυμα-σποτ για την αποφυγή λοιμώξεων από τα κουνούπια και την λήψη μέτρων για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Το συγχαρητήριο έγγραφο που υπογράφεται από την Πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Τζ. Κουρέα-Κρεμαστινού αποστέλλεται στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Πιτσούλη, και τον προϊστάμενο Δημόσιας Υγείας Κρήτης Νίκο Καμπάνη, από τους οποίους ζητείται περαιτέρω συνεργασία στα θέματα δημόσιας υγείας αλλά και την χρήση του συγκεκριμένου βίντεο-σποτ στο πλαίσιο της εποχιακής εκστρατείας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για τα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια σε πανελλαδική κλίμακα.

Παράλληλα στο έγγραφο της η πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. , αναφέρει ότι ήδη ο Οργανισμός στο οποίο προΐσταται έχει αναρτήσει στον ιστότοπο του το κοινωνικό τηλεοπτικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης, επισημαίνοντας ότι «Τέτοιες πρωτοβουλίες χρήζουν επιβράβευσης αλλά και περαιτέρω διάδοσης σε ευρύτερη κλίμακα. Δεδομένου του επιτυχούς σχεδιασμού του τηλεοπτικού μηνύματος θα ήταν χαρά μας να δεχθείτε τη συνεργασία με τον Οργανισμό μας, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το βίντεο αυτό στο πλαίσιο της εποχιακής εκστρατείας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για τα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης εξέφρασε την χαρά του για την αποδοχή του μηνύματος-σποτ από τους φορείς και την κοινωνία προσθέτοντας: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός της αποδοχής του σποτ από την κοινωνία και τους φορείς. Αυτή η πρωτοβουλία πρόληψης της Περιφέρειας Κρήτης έχει οικουμενικό χαρακτήρα σε επίπεδο χώρας και είναι ιδιαίτερα επίκαιρη . Απαντήσαμε θετικά σε όλους τους φορείς που ζητούν το δικαίωμα προβολής αυτού του σποτ ,αφού ο στόχος είναι κοινός».

Συγκεκριμένα το πλήρες κείμενο της συγχαρητήριας επιστολής της Προέδρου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Τζ. Κουρέα-Κρεμαστινού προς την ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης έχει ως εξής:

«Αγαπητοί κύριοι,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για την δημιουργία του τηλεοπτικού βίντεο που αναρτήσατε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης εδώ και καιρό σχετικά με τη λήψη μέτρων προστασίας από τα τσιμπήματα κουνουπιών και την αποφυγή των λοιμώξεων που μεταδίδονται από διαβιβωαστέ και την συμβολή σας με τον τρόπο αυτό, στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες χρήζουν επιβράβευσης αλλά και περαιτέρω διάδοσης σε ευρύτερη κλίμακα. Για το λόγο αυτό, το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει ήδη αναρτήσει τη σύνδεση (link) βίντεο στον επίσημο ιστότοπο του www.keelpno.gr.

Δεδομένου του επιτυχούς σχεδιασμού του τηλεοπτικού μηνύματος, θα ήταν χαρά μας να δεχθείτε τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τον Οργανισμό μας, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα (μετά από σχετική συντόμευση) να χρησιμοποιήσουμε το βίντεο αυτό στο πλαίσιο της εποχιακής εκστρατείας του ΚΕΕΛΠΝΟ για τα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

Η συνεργασία αυτή θα αφορά στη χρηματοδότηση από πλευράς ΚΕΕΛΠΝΟ της συντόμευσης του μηνύματος και της τηλεοπτικής προβολής του στα κανάλια εθνικής εμβέλειας με τη χρήση του κοινωνικού χρόνου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας μας προβλέπεται η διατήρηση του λογότυπου σας στο τέλος του βίντεο και η προσθήκη του λογότυπου του ΚΕΕΛΠΝΟ και ΥΥΚΑ.

Σε περίπτωση θετικής σας απάντησης, το προσωπικό του γραφείου Προέδρου θα επικοινωνήσει μαζί σας για την μεταφορά των κατάλληλων αρχείων. Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινήσεις και ερωτήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...