Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τυμπάκι: "Άφαντος" ο δράστης

Δεν εμφανίστηκε τελικά χθες όπως αναμενόταν ενώπιον των αρχών ο 44χρονος που φέρεται να είναι πρωταγωνιστής του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς σε βάρος τριών αδελφών στο Τυμπάκι τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως δήλωσε στη "Νέα Κρήτη." ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη, κ. Αντώνης Δαμανάκης: "ο πελάτης μου είναι τραυματισμένος πάρα πολύ σοβαρά. Έχει τραυματιστεί στο κεφάλι από μπουκάλια και μαχαιριές, ενώ είναι σπασμένο και το ένα του χέρι. 
 
Δεν είναι και τόσο ελαφριά η κατάστασή του... Νόμιζα ότι θα είχε τη δυνατότητα να εμφανιστεί σήμερα (σ.σ. χθες) ενώπιον της Δικαιοσύνης, επειδή όμως έχει διάσειση, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετακινηθεί. Έχει γύψο στο χέρι και 32 ράμματα στο κεφάλι".
  
Μάλιστα, ο κ. Δαμανάκης αναφέρθηκε και στην πρόθεση του εντολοδόχου του να προχωρήσει σε μηνύσεις. Κλείνοντας, ο συνήγορος του 44χρονου επισήμανε ότι ο πελάτης του δεν εμφανίστηκε επειδή δεν ήταν σε θέση να το κάνει και πρόσθεσε: "οποτεδήποτε κληθούμε από τη Δικαιοσύνη είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε".

Υπενθυμίζεται ότι τα αίματα ανάμεσα στις δύο οικογένειες φέρεται να είχαν ανάψει από την προηγούμενη μέρα, όταν, όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ο 39χρονος αδερφός του 44χρονου είχε επιτεθεί και χτυπήσει με λοστό το 18χρονο αδερφό των τριών τραυματισμένων αδερφών.

Εντωμεταξύ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο συνεχίζουν να νοσηλεύονται τα τρία αδέρφια, που την περασμένη Τρίτη τραυματίστηκαν από πιστόλι που φέρεται να κρατούσε 44χρονος συγχωριανός τους, στην πλατεία του Τυμπακίου.

Συγγενικό τους πρόσωπο αναφέρει στην "Νέα Κρήτη" , πως οι δύο από αυτούς είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ο τρίτος, που έχει χτυπηθεί στο μηρό, είναι πιο σοβαρά, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όπως μας πληροφορεί ο συγγενής των τραυματιών, στο Τυμπάκι υπάρχει τρομερή ένταση, ενώ παράλληλα κάνει λόγο και για παντελή απουσία της Αστυνομίας από την περιοχή.
Έχουν αφήσει το Τυμπάκι απροστάτευτο, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...