Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Επιμελητήριο Ηρακλείου: Σεμινάριο ιστιοπλοΐας στη Μαγιόρκα

Βασικές γνώσεις ιστιοπλοΐας και καλά Αγγλικά και φύγατε για τη Μαγιόρκα στο εκπαιδευτικό σεμινάριο ιστιοπλοΐας που  θα πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Το  Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο ιστιοπλοΐας στη Μαγιόρκα της Ισπανίας από  10 έως 14 Σεπτεμβρίου 2012.
Στην εκπαιδευτική αποστολή μπορούν να συμμετάσχουν 10 επιχειρηματίες - μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο ναυτικό τουρισμό και κυρίως στην ιστιοπλοΐα.
Οι συμμετέχοντες  θα  λάβουν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα ιστιοπλοΐας, ενώ τα έξοδα διατροφής και διαμονής τους, στο ναυτικό κέντρο της Calanova της Μαγιόρκα, καλύπτονται εξ ολοκλήρου από το Επιμελητήριο.
Η εκπαιδευτική αποστολή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου INNONAUTΙCS σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της Μαγιόρκα.
Προϋποθέσεις συμμετοχής
1. άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
2. βασικές γνώσεις ιστιοπλοΐας και ναυτικού τουρισμού, για τις οποίες απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν έως τις 31 Ιουλίου 2012 με το Επιμελητήριο Ηρακλείου (κα. Δημάρη, dimari@ebeh.gr,  τηλ: 2810 302731)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...