Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Χειροπέδες σε ένοπλο έμπορο ναρκωτικών

΄Χειροπέδες πέρσε η ασφάλεια σε ένοπλο έμπορο ναρκωτικών στη Ρόδο ο οποίος κινούνταν στα στέκια ναρκωμανών με μια κυνηγετική καραμπίνα στο πλευρό του.
Πρόκειται για έναν 52χρονο Ελληνα ο οποίος είχε βρεθεί από μέρες στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ναρκωτικών και έπεσε στη «φάκα» στην περιοχή Αφάντου.

Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος, τον ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα. Μέσα, βρήκαν το όπλο που κατείχε παράνομα και 15 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 12,9 γραμμαρίων. Στο σπίτι και σε δυο αποθήκες που διατηρεί ο δράστης κατασχέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 3,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα άγνωστης χημικής ουσίας που εστάλη για εξέταση και δυο ζυγαριές ακριβείας.

Ο 52χρονος, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, είχε στην κατοχή του 1.276 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών και 12 κοσμήματα των οποίων η προέλευση ερευνάται και φαίνεται πως αποτελούσαν και αυτά ανταλλάγματα που του έδιναν οι χρήστες για την αγορά κοκαΐνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...