Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Στο Δικαστικό Συμβούλιο η υπόθεση του νεαρού που σκότωσε τη γιαγιά του

Ο 25χρονος, το Δεκέμβριο του 2011, είχε καταφέρει πάνω από 15 μαχαιριές στο σώμα της γιαγιάς του, την ώρα που εκείνη πήγαινε να ξαπλώσει - Ο νεαρός επιχείρησε να βάλει φωτιά για να καταστρέψει κάθε στοιχείο, αλλά ... δεν κατάφερε να τη "γλιτώσει".

Το θέμα της παραπομπής σε δίκη και της συνέχισης της κράτησης θα εξετάσει την άλλη Τετάρτη το Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση δολοφονίας της 85χρονης Μαρίας Λεφάκη, μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο, στο Ηράκλειο.

Ο 25χρονος εγγονός της σκότωσε τη γιαγιά του, με πάνω από 15 μαχαιριές με δύο μαχαίρια, την ώρα που η άτυχη ηλικιωμένη πήγαινε να ξαπλώσει. Ο νεαρός, μάλιστα, επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι για να εξαφανίσει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο, ωστόσο δεν κατάφερε να ... ξεφύγει. Κι όσο κι αν αρχικά επέμεινε σε ένα σενάριο που είχε "πλάσει", τελικά λύγισε και παραδέχτηκε την αποτρόπαιη πράξη του.

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ολοκληρωθεί και την επόμενη Τετάρτη θα συνέλθει το Δικαστικό Συμβούλιο, που ωστόσο, δε θα καλέσει για κατάθεση το νεαρό, κρίνοντας ότι δεν είναι απαραίτητο. Ο 25χρονος, πάντως, έχει δικαίωμα να υποβάλλει, μέσω του συνηγόρου του, υπόμνημα.

Ο νεαρός κρατείται από τον περασμένο Δεκέμβριο στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού, αφού παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γιαγιά του αλλά και το ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως είναι χρήστης ναρκωτικών. Στους αστυνομικούς όταν ομολόγησε την πράξη του φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη γιαγιά του γιατί του έκανε μάγια και τον καταριόταν. Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα τού «δημιουργούσε προβλήματα και του έλεγε διάφορες κουβέντες» επειδή ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ο 25χρονος φοιτητής του ΤΕΙ και γιος της κόρης του θύματος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...