Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

"Γεμάτη" νύχτα για την Πυροσβεστική στην Κρήτη

Πληθώρα περιστατικών κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην διάρκεια της νύχτας σε όλη την Κρήτη.

Αρχής γενομένης από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτική περιοχή στην Καλαμαυκα Ιεράπετρας, λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ , και η οποία τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 4.30 το πρωί, αφού πρώτα έκαψε 15 στρέμματα χορτολιβαδικής και αγροτικής έκτασης. Στο σημείο παραμένουν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Περίπου 20 λεπτά πριν τη 1.00 τα ξημερώματα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ έσπευσε στο 8ο χλμ της επαρχιακής οδού Χανίων -Θερίσου, προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε ρέμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 46χρονος άνδρας είχε τραυματιστεί ελαφρά . Οι άνδρες της Πυροσβεστικής τον μετέφεραν σε σημείο όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Σχεδόν μία ώρα αργότερα, στις 2.00 τα ξημερώματα , η Πυροσβεστική κλήθηκε και πάλι, αυτή την φορά για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σκάφος στο λιμάνι της Σούγιας.Στο σημείο μετέβη και προσωπικό του Λιμενικού , ωστόσο η πυρκαγιά είχε ήδη κατασβεστεί από τον ιδιοκτήτη του σκάφους με τη συνδρομή προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καντάνου.

Το σκάφος "Καπτεν Τζορτζ" καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, ενώ το προανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας ερευνά τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...