Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ο θάνατος του Παπουτσάκη έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Ο Εργοτέλης έχασε τον πρόεδρο του και το πένθος στον σύλλογο είναι βαρύ.

Στη φυσική έδρα της ομάδας, στο ιστορικό Μαρτινέγκο οι σημαίες πλέον κυματίζουν μεσίστιες, ενώ έχει συγκεντρωθεί κόσμος, παράγοντες-νυν και τέως-όπως και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που δε μπορούν να χωνέψουν την "μαύρη είδηση" που έγινε γνωστή σήμερα, νωρίς το πρωί...
 
Τα αίτημα του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο αναφέρει τα παρακάτω:
«Σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012  και ώρα 6.30 π.μ, απεβίωσε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης Καρδιοπαθών ο Παπουτσάκης Απόστολος ετών 60, λόγω καρδιογενούς καταπληξίας (καρδιογενές shock).
Ο Παπουτσάκης Απόστολος νοσηλευόταν από 18-7-2012 στην Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου λόγω οξέος εμφράγματος μυοκαρδίου, σοβαρής στεφανιαίας  νόσου και σοβαρής νεφρικής ανεπάρκειας, έως 21-7-2012.Τις τελευταίες 2 ημέρες νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης Καρδιοπαθών λόγω της επιδείνωσης της Κλινικής του κατάστασης».

Ο ξαφνικός χαμός του πρώην προέδρου της Super League Απόστολου Παπουτσάκη, όπως είναι φυσιολογικό έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.
 
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά με την ενασχόληση του με τα διοικητικά της Super League την τελευταία χρονιά αποτελούσε ένα κομμάτι του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι το προγραμματισμένο για την Τρίτη 24 Ιουλίου Δ.Σ. της ΕΠΟ, με κύριο θέμα τον καταρτισμό των ομίλων της Δ’ Εθνικής, μετατέθηκε για την Τετάρτη 25 Ιουλίου.
 
 

Από το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη


«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του φίλου Απόστολου Παπουτσάκη.
Η προσφορά του προς την πόλη μας και στον επιχειρηματικό τομέα ήταν σημαντική.
Ιδιαίτερα στον αθλητικό τομέα το κενό του θα είναι δυσαναπλήρωτο αφού κατάφερε και επανέφερε στο επαγγελματικό αθλητισμό τις αρχές και τις αξίες.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χρώμα που σκεπάσει».


Από τον Βουλευτή ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμο Σενετάκη


«Για το χαμό του ιδιαίτερα αξιόλογου προέδρου της Διεθνούς Ενώσεως Εργοτέλης, Απόστολου Παπουτσάκη, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης υπήρξε ένας δραστήριος και οραματιστής πρόεδρος για την ομάδα, που την οδήγησε σε μια λαμπρή πορεία, αλλά και ανέδειξε το αθλητικό ήθος, καθώς και τα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθε και της ευγενούς άμιλλας.

 Ήταν ένας άνθρωπος που αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, ωστόσο ελπίζω κι εύχομαι πως το όραμα του θ' αποτελεί όραμα και της νέας διοίκησης με στόχο να συνεχιστεί το τόσο σημαντικό έργο για την ομάδα, το Ηράκλειο και την Κρήτη».

Από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη
«Ο πρόωρος θάνατος του Απόστολου Παπουτσάκη έχει προκαλέσει θλίψη και οδύνη στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο. Ήταν ένας χρήσιμος άνθρωπος για την Κρήτη, ένας καλός οικογενειάρχης,  και ένας άξιος αθλητικός παράγων που βοήθησε τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό. Αιωνία του η μνήμη».


Από την Επιτροπή Μπάσκετ του Εργοτέλη


«Η Επιτροπή μπάσκετ του ΓΣ Εργοτέλης εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα συλλυπητήριά της για τον αδόκητο χαμό του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη. Καλό ταξίδι πρόεδρε».


Από την ΕΠΣ Ρεθύμνου


«Η Διοίκηση της  Ε.Π.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του Προέδρου της ΠΑΕ «ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ» ΕΡΓΟΤΕΛΗ Απόστολου Παπουτσάκη, συνεδρίασε εκτάκτως την Δευτέρα 23-7-2012 και αποφάσισε ομόφωνα:
1)      Αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ.Ρ. να παραστεί στην νεκρόσιμο ακολουθεία.
2)      Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
3)      Τιμώντας την τεράστια προσωπικότητα του άξιου οικογενειάρχη, του άξιου παράγοντα, του άξιου επιχειρηματία ο οποίος αγαπούσε και βοηθούσε το Κρητικό ποδόσφαιρο, να κρατηθεί σε όλα τα παιχνίδια της 1ΗΣ αγωνιστικής Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Ρ. περιόδου 2012 - 13 ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
4)      Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
5)      Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

                      
Από τις Λέσχες φίλων του ΟΦΗ


«Συγκλονισμένοι σήμερα μάθαμε για τον χαμό του αγαπητού σε όλους ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ .
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και στην οικογένεια του Εργοτέλη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
 Λέσχες φίλων Ο.Φ.Η
SNAKES-4-HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ -4- Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»


Από τον βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κριτσωτάκης

«Έφυγε από κοντά μας ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ, μ' όλη τη σημασία της λέξης,  αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στους οικείους και στους φίλους του αλλά και στην αθλητική οικογένεια και την οικογένεια του Εργοτέλη. Στον Εργοτέλη όπου συνέχισε την ιστορία του σωματείου, μια ιστορία ειδική και διαφορετική αντάξια ενός σωματείου που είχε και έχει καθιερώσει μια διαφορετικότητα στα αθλητικά πράγματα στο πανελλήνιο για το ευ αγωνίζεσθε και ιδιαίτερα για τα τμήματα υποδομής και τα μικρά παιδιά.
Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο και ο αγώνας που είχε ξεκινήσει για το καλό του σωματείου και την άρση της αδικίας που έγινε στον Εργοτέλη (που ήταν και ένας από τους λόγους που επιδείνωσαν την υγεία του) πρέπει να είναι υπόθεση όλων όσων σέβονται τον αθλητισμό και τη μνήμη του.
Καλό ταξίδι Απόστολε…
Καλό ταξίδι Πρόεδρε…»


Από τον βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγένακη


«Θλίψη προκαλεί σ' όλους μας ο ξαφνικός θάνατος του Απόστολου Παπουτσάκη.  Η απουσία του αποτελεί πλήγμα για ολόκληρη την κοινωνία του Ηρακλείου, για το χώρο του αθλητισμού. Ο  Απόστολος Παπουτσάκης, αποτέλεσε ένα σύμβολο του τόπου μας, καθώς με την ανάληψη της διοίκησης του Εργοτέλη προσπάθησε να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ενίσχυση της ομάδας του, να προσφέρει στην Κρήτη, στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο  και να προάγει το συλλογικό πνεύμα.

 Ήταν ένας άνθρωπος, αγωνιστής, βιοπαλαιστής,  με ευαισθησίες που ήξερε να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει, ένας άξιος τιμονιέρης του αθλητισμού. Ένας άνθρωπος πράος, έντιμος, χαμογελαστός, με όραμα και διάθεση για δουλειά. Σήμερα όλο το Ηράκλειο θρηνεί την απουσία του γιατί ήταν από τους ανιδιοτελείς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού  που θυσιάζονταν για  « την ομάδα», « τη συλλογικότητα», την «Πατρίδα». Θα μας λείψουν το χαμόγελό του, η αγωνιστικότητά του,  η μεθοδικότητά του και η τυφλή αφοσίωσή στον  Εργοτέλη.  Οι αγώνες του Απόστολου  Παπουτσάκη αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας .

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Παπουτσάκη αλλά και στην αθλητική, ποδοσφαιρική του οικογένεια, τον Εργοτέλη».
                                  

Από την ΠΑΕ Ρούβας

«Τα μέλη του Δ.Σ. της «ΠΑΕ Ρούβας, Νερά Ρούβας" συγκλονισμένα στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη, όπως και ολόκληρη η περιοχή της Γέργερης, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους οικείους του και την οικογένεια του Εργοτέλη. Ο εκλιπών ήταν ένα κόσμημα για το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά πάνω από όλα ήταν ένας Άνθρωπος άξιος πρεσβευτής των ιδανικών της αξιοπρέπειας και του ήθους.
Καλό ταξίδι φίλε Απόστολε»


Από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης


«Το Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια  του  εκλιπόντος Πρόεδρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Παπουτσάκη Απόστολου.
Ο εκλιπών ήταν ένας σπουδαίος μαχητής του αθλητισμού και έχει αφήσει ισχυρό το αποτύπωμα του στο ποδόσφαιρο της Κρήτης και της χώρας γενικότερα. Είναι βέβαιο ότι ο αθλητισμός γίνεται φτωχότερος με την απώλεια του Αποστόλου Παπουτσάκη.   

 Η Ένωση αποφάσισε αντί στεφάνων να καταθέσει το ποσό των 100 € στο Ίδρυμα Ηλιαχτίδα».


Από το Σύλλογο προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Ηρακλείου

«Ο Σύλλογος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου , με το άγγελμα του θανάτου του
Απόστολου  Παπουτσάκη, προέδρου της Διεθνής Ένωσης Εργοτέλη, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, καθώς και  σε όλη  την  οικογένεια του Εργοτέλη».
 
Από την ΠΑΕ Επισκοπής

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Επισκοπή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη. Έφυγε από κοντά μας ένας άξιος άνθρωπος και αθλητικός παράγοντας για την Κρήτη.Αιωνία του η μνήμη».

Από την ΠΑΕ Παναιτωλικός

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Απόστολου Παπουτσάκη και στην ΠΑΕ Εργοτέλης. Εμείς χάσαμε έναν πολύ καλό φίλο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει, έχασε ένα ειλικρινή, τίμιο και αξιόλογο παράγοντα. Ελπίζουμε το ποδόσφαιρό μας να βρει το δρόμο του, όπως το οραματίζονταν ο Απόστολος Παπουτσάκης και χρόνια τώρα έμπρακτα το υποστήριζε».

Από το "Ηράκλειο" ΟΑΑ


"Συγκλονισμένη η οικογένεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α από την αδόκητη απώλεια του συμπολίτη μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ. Το ήθος, η σοβαρότητα, η ανυπόκριτη συμπεριφορά και η ανιδιοτελής προσφορά του στην κοινωνία και στον αθλητισμό ειδικότερα, θα μείνουν άσβεστα στη μνήμη μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Από την ΕΠΣ Χανίων

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, στο άγγελμα του θανάτου του Προέδρου της Π.Α.Ε. Διενθής Ένωσις Εργοτέλη,  Απόστολου Παπουτσάκη, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του και  συλλυπούνται θερμά την οικογένειά του καθώς και τον αθλητικό κόσμο του Εργοτέλη». 
neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...