Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Χερσόνησος: ''Θέμα τιμής'' για την αστυνομία, η σύλληψη των ληστών με τα καλάσνικοφ!

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με κοσμήματα αξίας 100.000€...


Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των πέντε ληστών με τα Καλάσνικοφ, που χθες το μεσημέρι (10-07-2012), σε ώρα αιχμής και μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων περαστικών "χτύπησαν" σε κοσμηματοπωλείο της Χερσονήσου, σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό, έχει εξαπολύσει η τοπική ΕΛΑΣ.

Η υπόθεση αποτελεί "στοίχημα" για τους αξιωματικούς της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση και χαρακτηρίζουν τους δράστες επικίνδυνους και "αποφασισμένους για όλα". Οι πέντε κουκουλοφόροι, που εξαφανίστηκαν με λεία 100 χιλιάδων ευρώ από το κοσμηματοπωλείο, κατάφερα να ξεφύγουν μέσα από  τα χέρια της αστυνομίας που έστησε μπλόκα σε όλες τις εξόδους του τουριστικού θέρετρου ωστόσο δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες.

Η αστυνομία έστησε μπλόκα κατά μήκος της εθνικής οδού αλλά και σε σε όλες τις εξόδους από την Χερσόνησο στο πλαίσιο της επιχείρησης για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ληστών. Σύμφωνα με το prismanews.gr, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα Ι.Χ χρώματος λαδί με το οποίο και διέφυγαν οι ληστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...