Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Καρτερό: Τους άφησαν για 5 μέρες χωρίς νερό!

Την ώρα που τα στοιχεία δείχνουν πτώση του τουρισμού στην Κρήτη, έρχεται ακόμα ένα περιστατικό που... αν μη τι άλλο, μόνο θετικά δεν μπορεί να λειτουργήσει

Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι και οι τουρίστες της περιοχής του Καρτερού, οι οποίοι έμειναν για 5 ολόκληρες ημέρες χωρίς νερό. Στην περιοχή μένουν αυτή την περίοδο πολυμελείς οικογένειες που στην πλειοψηφία τους έχουν έρθει στην Κρήτη για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Κάτοικοι μιλώντας στο prismanews.gr χαρακτηρίζουν τραγική και απαράδεκτη την κατάσταση και την αδιαφορία της ΔΕΥΑ Χερσονήσου. Οι προσπάθειες επικοινωνίας όλες αυτές τις ημέρες έπεφταν στο κενό και έπειτα από αλλεπάλληλες  κλήσεις μόλις χθες τα ξημερώματα (24-07-2012) ήρθε κάποιος και έφτιαξε το πρόβλημα. 
Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι το πρόβλημα ξεκίνησε μετά την ενοποίηση των Δήμων Χερσονήσου – Μαλίων – Γουβών, ενώ λένε πως τα ξενοδοχεία της περιοχής δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση.

''Αισθανόμαστε παραμελημένοι και σκεφτόμαστε ακόμη και να μην ξανάρθουμε. Δεν λέγεται διακοπές αυτό που περνάμε. Είναι κρίμα να μην επιτρέπουν σε όσους Έλληνες θέλουν να αφήνουν τα λεφτά τους στον τόπο τους, αλλά να τους σπρώχνουν να κάνουν αλλού διακοπές'' λένε τουρίστες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...