Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Συγκλονισμένη η Κρήτη για την 18χρονη Ραφαέλα που έσβησε άδικα στον δρόμο…

Το τελευταίο αντίο στην 18χρονη Ραφαέλα Γρηγοριάδη λένε σήμερα στις 5 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι μετά τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο που συγκλονίζει την Κρήτη(δειτε εδω).

Η 18χρονη Ραφαέλα θα κηδευθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, με τραγικές φιγούρες τους γονείς της που είδαν το παιδί τους να χάνεται από τη μία στιγμή στην άλλη.


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα και η άλλη αδερφή της Ραφαέλας, η Μαρινέλα, που επίσης επέβαινε στο μοιραίο ΙΧ.

Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη κι έφυγε τόσο άδικα η Ραφαέλα…

Από χθες, οπότε και έγινε γνωστός ο θάνατός της και στο Facebook τα μηνύματα είναι συγκλονιστικά.

Δεκάδες είναι τα συλληπητήρια μηνύματα φίλων και συμμαθητών της 18χρονης.

«Καλό σου ταξίδι, Ραφαέλλα. Να προσέχεις εκεί ψηλά. Να μην μας ξεχνάς. Άλλος ένας άγγελος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Η αδικία της ζωής…Ψυχή μου, πες μου ότι είναι ψέματα και ότι θα με πάρεις τηλέφωνο»…

Το δυστύχημα συνέβη χθες το πρωί στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος του Βιολογικού της Χερσονήσου.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο αδερφές, 18 και 20 ετών αντίστοιχα και οδηγούσε μία 19χρονη φίλη τους εξετράπη-για άγνωστο λόγο αφού δεν έτρεχαν- της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε δένδρο.

Η 18χρονη Ραφαέλα Γρηγοριάδη δεν τα κατάφερε. Η 20χρονη αδερφή της και η 19χρονη οδηγός διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...