Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Κρήτη: Τους έψαχναν στην Αγία Πελαγία, τους βρήκαν στη... Γερμανία!

English: Transaero's Boeing 767-200ER reaches ...
 (Photo credit: Wikipedia)

Κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. που μέχρι και τη συνδρομή ... της Interpol ζήτησε για τους Ρώσους τουρίστες που, απροειδοποίητα κι αιφνιδιαστικά, τα μάζεψαν κι έφυγαν!


Μέχρι και η Interpol κινητοποιήθηκε για την οικογένεια των Ρώσων, που αιφνιδίως εξαφανίστηκε πριν λίγες ημέρες από το ξενοδοχείο, στο οποίο διέμενε στην Αγία Πελαγία, αφήνοντας στο δωμάτιο ... ελάχιστα ρούχα!

Όπως γράφει το Cretalive,  οι έρευνες στράφηκαν γύρω από το αεροδρόμιο, με την υποψία ότι η οικογένεια των Ρώσων "πέταξε" μακριά από την Ελλάδα, χωρίς να προειδοποιήσει κανέναν - ούτε καν τους συγγενείς στη Ρωσία, ενώ την υποψία αυτή επιβεβαίωσε και οδηγός ταξί ο οποίος κατέθεσε ότι τους μετέφερε στο αεροδρόμιο.

Η οικογένεια των Ρώσων έφυγε από την Ελλάδα στις 9 Μαΐου, 11 ημέρες νωρίτερα από ότι προγραμμάτιζε, μάλιστα, να κάνει check out από το ξενοδοχείο. Για άγνωστους λόγους η οικογένεια, χωρίς να ειδοποιήσει ή ενημερώσει κανένα, στις 09.10 το πρωί αναχώρησε από το Ηράκλειο για το Βερολίνο, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη διαπιστωθεί γιατί έφυγαν εσπευσμένα από την Κρήτη, αν και είχαν προπληρώσει το σύνολο της διαμονής τους.

Στα αξιοπερίεργα ωστόσο ανήκει και το γεγονός ότι η Swiss Port δεν επιβεβαίωσε εξαρχής στην αστυνομία ότι η οικογένεια είχε ταξιδέψει με κάποια από της πτήσεις. Στο σχετικό ερώτημα εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. η εταιρεία απάντησε αρνητικά, ενώ με νέο έγγραφό της σήμερα επιβεβαιώνει ότι οι Ρώσοι μπήκαν σε αεροπλάνο της και πέταξαν στη Γερμανία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...