Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Επανάληψη" της διάθεσης πατάτας στους τρίτεκνους Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του, ότι μετά την τεράστια ζήτηση που παρουσίασε η διάθεση πατάτας της προηγούμενης εβδομάδας, την Πέμπτη 3 Μαΐου από τις 10 το πρωί και μετά, θα διαθέσει ξανά 25 τόνους πατάτες Νευροκοπίου προς 10 ευρώ το σακί (30 κιλά), στο χώρο του λιμανιού, δίπλα στο καρνάγιο (είσοδος από λεωφόρο Καζαντζίδη).

 Απαραίτητη προϋπόθεση, η επίδειξη της τριτεκνικής ταυτότητας του συλλόγου. Κάθε οικογένεια μπορεί να πάρει μέχρι δυο σακιά.

Ακόμη θα διατίθεται αλεύρι, ξερά φασόλια και γίγαντες σε πολύ χαμηλές τιμές.



ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - ΛΑΣΙΘΙ

Την Πέμπτη 3 Μαΐου από τις 8 το πρωί στην πλατεία Αγίων Αποστόλων (Ξένιος Δίας) θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου για τους Χανιώτες: τα 30 κιλά 12 ευρώ.

10 ευρώ για 30 κιλά πατάτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν οι τρίτεκνοι και στο Λασίθι. Με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Τριτέκνων Λασιθίου ενημερώνει ότι η διανομή πατάτας Νευροκοπίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου από τις 9 το πρωί και μετά.

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μπροστά από το χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου (πρώην γραφεία ΕΛΠΑ). Απαραίτητη προϋπόθεση, η επίδειξη της τριτεκνικής ταυτότητας του συλλόγου (ανανεωμένη για το έτος 2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...