Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τηλεμαραθώνιος -ραδιομαραθώνιος για τα συσσίτια αγάπης

Τηλεμαραθώνιο-ραδιομαραθώνιο διοργανώνει στις 6 Απριλίου η Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου, με την υποστήριξη της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά τα συσσίτια αγάπης.
Το συσσίτιο αγάπης και υποστήριξης προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες των Χανίων ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011, ωστόσο σήμερα αδυνατεί, λόγω των αυξανόμενων αναγκών και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, να εξασφαλίσει την βοήθεια σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Να σημειωθεί πως από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα, σχεδόν 100.000 μερίδες φαγητού έχουν διατεθεί, ενώ από το κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως, που στεγάζεται σε ανακαινισμένο κι ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου, καθημερινά ετοιμάζονται και διανέμονται κατ' οίκον 900 μερίδες φαγητού. Στον αγώνα αυτό, συμβάλλουν άλλα πέντε δραστήρια ενοριακά συσσίτια των Χανίων, ενώ προβλέπεται να διπλασιαστούν οι ποσότητες, προκειμένου να προσφέρονται ακόμα περισσότερες μερίδες φαγητού στο άμεσο μέλλον. 

Για το λόγο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνιάς και Αποκορώνου διοργανώνει την Παρασκευή 6 Απριλίου,  μαζί με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης για την υποστήριξη και ενίσχυση των συσσιτίων. Από πρωί της ημέρας εκείνης και με την συμβολή, τόσο των  τηλεοπτικών εκπομπών τηs Νέαs Τηλεόρασης Κρήτης, όσο και των ραδιοφωνικών σταθμών, θα συγκεντρώνονται προσφορές από όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους.

Κάθε προσφορά θα μπορεί να  κατατεθεί στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 495/296051-61, Τράπεζα Χανίων 120553007 και 144249001.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...