Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Αυγενάκης: Τάζουν στον ελληνικό λαό χρήματα που δεν υπάρχουν!

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τη Δημοκρατική Συμμαχία Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις ανεδαφικές προεκλογικές υποσχέσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας:

«Τα τελευταία 3 χρόνια οι Έλληνες αναγκάστηκαν να κάνουν μεγάλες θυσίες. Είδαν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται επικίνδυνα, η ανεργία έχει εκτοξευθεί, ενώ εργασιακά δικαιώματα που κερδίσθηκαν με αγώνες, χάνονται, εξαιτίας της απίστευτης ολιγωρίας των κομμάτων που συγκυβέρνησαν – ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά – να προχωρήσουν στις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και να επιτύχουν ορθολογισμό των δαπανών.

Μόλις πρόσφατα, η κυβέρνηση Παπαδήμου, που στηρίχθηκε από τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, δεν μπορούσε να βρει 350 εκατομμύρια, για να μπορέσει να διαπραγματευθεί με καλύτερους όρους με τους εταίρους μας. Σήμερα, και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, ως εκ θαύματος, τάζουν στους πολίτες παροχές όχι μόνο 325 εκατομμυρίων, αλλά δισεκατομμυρίων.

Ο κ. Βενιζέλος τάζει θέσεις εργασίες, για να αποκατασταθούν οι άνεργοι που η πολιτική του κόμματός του δημιούργησε.

Από την άλλη, ο κ. Σαμαράς …τάζει αυξήσεις και επιδόματα αξίας 550 εκατομμυρίων ευρώ!

Και οι δύο δε, μιλούν για κρατικά έσοδα δισεκατομμυρίων, την ώρα που κανείς τους δεν μπορεί να ελέγξει τη φοροδιαφυγή.

Θα θέλαμε να μας ενημερώσουν οι αρχηγοί των δύο πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων, από πού θα προκύψουν αυτά τα χρήματα, αλλά κυρίως…γιατί τα έκρυβαν τόσο καιρό που αποφάσιζαν οριζόντιες μειώσεις! Γιατί αυτές τις «μαγικές» συνταγές δεν τις εφάρμοζαν όταν κυβερνούσαν;

Οι Έλληνες πολίτες δεν πείθονται πλέον από προεκλογικές υποσχέσεις και ρητορείες. Ειδικά όταν βλέπουν ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία βρίσκουν χρήματα άμεσα και με υπόγειους τρόπους, μόνο για την χρηματοδότηση των κομμάτων τους.

Η Κρήτη γυρίζει σελίδα, στηρίζει τη Δημοκρατική Συμμαχία.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...