Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σφαίρες από κατοχικό όπλο την πήραν ... ξώφαλτσα!

Ένα όπλο-κειμήλιο παρ' ολίγο να στοιχίσει την ζωή σε μία 86χρονη από οικισμό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Φυλαγμένο σε μπαούλο στον οντά του σπιτιού της είχε η ηλικιωμένη γυναίκα το όπλο του 90χρονου συζύγου της , ενθύμιο από την εποχή της αντίστασης κατά της γερμανικής κατοχής .
Το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive,  η 86χρονη και η κόρη της αποφάσισαν να δώσουν σε οικογένεια αλλοδαπών κάποια παλιά ρούχα και άνοιξαν το συγκεκριμένο μπαούλο . Το βαρύ όπλο βρέθηκε ανάμεσα στα ρούχα και η κόρη , στην προσπάθεια της να το πιάσει «στον αέρα» χωρίς να έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται, πάτησε την σκανδάλη.
Παρά την χρόνια «αχρηστία» του, το όπλο λειτούργησε άμεσα και οι 6 σφαίρες που περιείχε «έπεσαν» προς την πλευρά της 86χρονης, τραυματίζοντας την ευτυχώς επιπόλαια σε διάφορα σημεία του σώματος της από το μηρό και την κοιλιά μέχρι το πρόσωπο.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου και στην συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
Cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...