Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Νεκρός ο 25χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο στα Χανιά


Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, 25 ετών, έχασε τη μάχη με τη ζωή ύστερα από τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβει στις 7 το πρωί στην παλαιά εθνική οδό Χανίων-Κισάμου, στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας (Γερμανικό πουλί).Το ατύχημα συνέβει όταν ο 29χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας στην οποία επέβαινε ο 25χρονος και με κατεύθυνση προς τα Χανιά, στην προσπάθειά του να προσπεράσει τουριστικό λεωφορείο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο κινείτο απο την αντίθετη κατεύθυνση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος παρέλαβε τον 25χρονο (που δεν φορούσε κράνος) πολύ σοβαρά τραυματισμένο, ενώ ο 29χρονος οδηγός (που επίσης δεν φορούσε κράνος, αλλά το κρατούσε στο χέρι του) τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Ο άτυχος νεαρός, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα βαρύτατα τραύματά του και υπέκυψε λόγω ακατάσχετης εσωτερικής αιμορραγίας.

Και οι δύο είναι κάτοικοι Αθηνών και ευρίσκοντο για διακοπές στα Χανιά, απ'όπου κατάγεται ο 25χρονος.

Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο 24ωρο σε τρία ατυχήματα με μοτοσυκλέτες, σκοτώθηκαν δύο νέοι άνθρωποι 25 και 26 ετών, ενώ ένας ακόμη 35 ετών δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.
http://www.flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...