Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Γάλλοι δημοσιογράφοι γράφουν για την Κρήτη

Οκτώ Γάλλοι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε μεγάλα εβδομαδιαία περιοδικά της Νάντης και της Λυών, φιλοξενούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης στο πλαίσιο του ταξιδιού που πραγματοποιούν στην Κρήτη για τις ανάγκες ταξιδιωτικού ρεπορτάζ.
Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι, συνοδεύονται από την Υποδιευθύντρια του ΕΟΤ στο Παρίσι και τη Διευθύντρια της αεροπορικής εταιρίας «TRANSAVIA» (θυγατρική της AIR FRANCE και KLM) , που πραγματοποιεί ήδη από τον Απρίλιο δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από Λυών και Νάντη προς Ηράκλειο, ενώ από αρχές Ιουνίου θα εκτελεί το δρομολόγιο Παρίσι - Ηράκλειο σε καθημερινή πλέον βάση.

Σήμερα, τελευταία ημέρα της παραμονής τους στην Κρήτη, επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις τους σχετικά με τη νέα διοικητική διάρθρωση της χώρας αλλά και την πολιτική προβολής και προώθησης του τουρισμού από την Περιφέρεια της Κρήτης.

Η αποστολή των Γάλλων δημοσιογράφων κατά την τετραήμερη παραμονή τους στην Κρήτη (τρεις μέρες στο Ρέθυμνο καί μία Ηράκλειο), ξεναγήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους του νησιού στην πόλη και την ενδοχώρα του Ρεθύμνου και όπως δήλωσαν οι εντυπώσεις τους είναι ιδιαίτερα καλές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...