Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Διαφημιστικά φυλλάδια κάνναβης!

Κάποιοι διαφημίζουν τάπερ και άλλοι εξειδικεύονται στη… διαφήμιση δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης! 


Οσο και αν φαίνεται αστείο τέτοια φυλλάδια εντοπίστηκαν στο σπίτι μίας οικογένειας Ζωνιανών, η οποία διαμένει σε χωριό του Ηρακλείου. 


Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61χρονο πατέρα και δύο γιους, ηλικίας 22 και 33 ετών αντίστοιχα, ενώ  αναζητούν τους άλλους δύο γιους, ηλικίας 28 και 31 ετών αντίστοιχα. Επίσης, συνελήφθη ένας 31χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος προσπάθησε να 'ξεφορτωθεί' ποσότητα ναρκωτικών που του είχε προμηθεύσει ο μεγαλύτερος γιος, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι στο υπνοδωμάτιο του 'Βενιαμίν' της οικογένειας οι αστυνομικοί βρήκαν επτά διαφημιστικά φυλλάδια, στα οποία απεικονίζονται ποικιλίες δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης, οι τιμές πώλησής τους, ενώ παρέχονται και οδηγίες καλλιέργειάς τους.

Ολα ξεκίνησαν όταν άνδρες του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου εντόπισαν και εγκλώβισαν στον χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαινε ο 33χρονος γιος και ένας 31χρονος 'πελάτης', ο οποίος μάλιστα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και αφού διένυσε μία μικρή απόσταση, προσπάθησε να... ξεφορτωθεί ποσότητα 100 γραμμαρίων χασίς, όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα. Στην κατοχή των δύο ανδρών βρέθηκαν συνολικά τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα τεθούν στο 'μικροσκόπιο' της έρευνας.
Οπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια της οικογένειας, στη διάρκεια μάλιστα των οποίων δεν έλειψαν οι εντάσεις, αλλά και οι ύβρεις.

Στο σπίτι του μεγάλου γιου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία ζυγαριά ακριβείας, ένα κυνηγετικό όπλο με τρεις γεμιστήρες και 46 πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων κυνηγετικού όπλου.

Στο πατρικό τους σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία επαναληπτική καραμπίνα, ιδιοκτησίας του 31χρονου γιου, από την οποία είχε αφαιρεθεί παρανόμως ο μειωτήρας, 52 πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, επτά φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν αρχαία αγαλματίδια, άγνωστης περιόδου, στις οποίες εμφαίνονται οι γεωμετρικές διαστάσεις αυτών με τη χρήση υποδεκάμετρου.
Στο υπνοδωμάτιο του 22χρονου γιου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, οκτώ κροτίδες, μία θήκη πιστολιού, αλλά και επτά ... διαφημιστικά φυλλάδια, με δενδρύλλια ακατέργαστης κάνναβης, τις τιμές τους(!) και οδηγίες για την καλλιέργειά τους!

Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: εννιά σακουλάκια διάφανα, προοριζόμενα για τη συσκευασία των προς πώληση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης καθώς και οκτώ δυναμιτάκια.

Στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα με 120 σπόρους κάνναβης, ενώ σε γειτονική νεοαναγειρόμενη οικοδομή, ιδιοκτησίας του 28χρονου που αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο πλαστικοί κουβάδες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης και 1,6 γρ. κάνναβης σε νάιλον σακούλα. Σε δύο εκ των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Η απολογία τους ορίστηκε για αύριο

digitalcrete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...