Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Στα Χανιά η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ

«Στόχος του ΟΚΑΝΑ είναι να καταστεί η Κρήτη πρώτη διοικητική Περιφέρεια στην Ελλάδα, στην οποία δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής για ένταξη σε προγράμματα χορήγησης υποκατάστατων εξαρτησιογόνων ουσιών».
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών, Μένη Μαλλιώρη, κατά την επίσκεψή της, σήμερα το πρωί, στη μονάδα του Οργανισμού στα Χανιά, την οποία χαρακτήρισε ως «την καλύτερη στην Ελλάδα, από άποψη ποιότητας παροχής υπηρεσιών, στελέχωσης και προσήλωσης των εργαζομένων στον έργο τους».
Όπως είπε η κα Μαλλιώρη, «η Κρήτη πρέπει να στείλει το αισιόδοξο μήνυμα, ότι μπορούμε να επαναφέρουμε το δικαίωμα θεραπείας στον ασθενή», σημειώνοντας ότι «με τη λειτουργία της Μονάδας στο Ηράκλειο και την παραχώρηση από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου χώρου για τη δημιουργία μονάδας, ευελπιστούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας».
Η κα Μαλλιώρη συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, και την αρμόδια αντιδήμαρχο για θέματα κοινωνικής πολιτικής, Χρυσούλα Χατζηδάκη. Ο κ. Σκουλάκης, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του ΟΚΑΝΑ, επισημαίνοντας ότι «ο Δήμος Χανίων θα σταθεί αρωγός σε ό,τι του ζητηθεί, δίνοντας ακόμη και από το υστέρημά του».
Η κα Μαλλιώρη, η οποία συνοδευόταν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΚΑΝΑ, Δημήτρη Πλατανιά, επισκέφθηκε, επίσης, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Χανίων, όπου είχε συνάντηση με το προσωπικό του Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...