Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΧΑΝΙΑ: Έπεσε από το γκρεμό την ώρα που τραβούσε φωτογραφίες!

Lefka Ori (White Mountain) seen from the road ...Image via WikipediaΠροσπάθησε να ανεβεί σε ένα ύψωμα για να τραβήξει αναμνηστικές φωτογραφίες όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε γκρεμό από μεγάλο ύψος...

Σαν σκηνή από ταινία μοιάζει το ατύχημα του νεαρού στρατιωτικού από τη Μυτιλήνη που είχε πάει στα Χανιά για να κάνει Πάσχα μαζί με έναν συνάδελφό του που υπηρετεί εκεί. Ευτυχώς όμως ο ίδιος στάθηκε πολύ τυχερός!

Σε κοντινό σημείο στον Κόλπο Στεφάνου στο Ακρωτήρι Χανίων, βρίσκονταν άλλοι εκδρομείς που τον είδαν να πέφτει στο κενό και να κατρακυλάει στην απόκρημνη πλαγιά. Ειδοποίησαν την Αστυνομία και άμεσα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για την ανάσυρσή του.

Ο τραυματισμένος νεαρός μετά από δύο ώρες ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τους γιατρούς ο νεαρός δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα στα κάτω άκρα ενώ φέρει τραύματα και στον πνευμονοθώρακα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...