Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΧΑΝΙΑ: Έμεινε 16 ώρες δεμένος και φιμωμένος!

Ένας 35χρονος συνελήφθη και δύο ακόμη αναζητούνται ως οι δράστες βασανισμού ηλικιωμένου, προκειμένου να κλέψουν οτιδήποτε αξίας είχε στο σπίτι του.... Ο 72χρονος Χανιώτης, από το Μερτέ Σελίνου κατήγγειλε χθες το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου ότι στις 4 το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (Κυριακή) τρεις άγνωστοι, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του, και απειλώντας τον με πιστόλι, απαίτησαν να τους δώσει ό,τι χρήματα είχε.

Η άρνηση του ηλικιωμένου εξαγρίωσε τους ληστές οι οποίοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο με τα χέρια τους. Αφού τον ακινητοποίησαν, του έδεσαν τα χέρια με καλώδιο τηλεφώνου και του έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία.

Οι δράστες έκαναν το σπίτι άνω κάτω, έως ότου βρήκαν 480 ευρώ, τα οποία άρπαξαν κι έγιναν "καπνός"!

Όσο για τον άτυχο 72χρονο... έμεινε δεμένος και φιμωμένος ως τις 8 το πρωί της επόμενης ημέρας, οπότε κατάφερε να βγάλει από το στόμα του τη μονωτική ταινία. Τις φωνές του άκουσε γείτονας, ο οποίος μπήκε στο σπίτι του και τον έλυσε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί μεσημβρινές ώρες σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων .

http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...